: :
Queue

چکار کنیم که دیگر بهانه نیاوریم؟

 

بهانه چیست ؟

دلیلی که ما برای توجیه کارهای خود می آوریم یا هر دلیلی که ما برای انجام ندادن یک کار می آوریم، بهانه است.

 

دلیل بهانه آوردن ما چیزی جز این نیست که ما واقعا قصد انجام آن کار را نداریم. اغلب بهانه می آوریم که توجیه کنیم چرا آن کار را انجام نداده ایم. بعضی از بهانه ها هم هست که به ظاهر منطقی به نظر می رسند و دلیل بوجود آمدن آن ها و بیان کردن آن ها را رخ دادن اتفاقی خارج از کنترل خود می دانیم.

مثالی از بهانه های معروف :

  1. وقت کافی ندارم
  2. خانواده از من حمایت نمی کنند
  3. بودجه و پول کافی ندارم
  4. شرایط اقتصادی بد است
  5. سن و سال (سن من کم است یا سن من برای انجام آن کار زیاد است و از من دیگر گذشته)
  6. مشکلات خانوادگی و شرایط بد شغلی

 

برای رفع بسیاری از این بهانه ها فقط باید به خود بگوییم که دیگر بس است تا کی می خواهی ادامه اش دهی. یکبار برای همیشه آن را کنار بگذار و کار را انجام بده.

موضوع وقت یک مورد کلیشه ای است که خیلی از ما ها آن را می آوریم و برای آن راه حلی وجود دارد که قبل در این مقاله به آن برای رفع این مشکل پرداخته ام.

برای بهانه های عدم حمایت خانواده یا مشکلات خانوادگی، باید قبول کنیم که هیچ کس توی یک خانواده ی ایده آل به دنیا نیامده است و خانواده ی او از او حمایت نکردند یا شرایط خانوادگی ایده آلی نداشته اند و شما هم از این قاعده مستثنی نیستید. همین که بسیاری از افراد موفق فعلی همین مشکل را داشتند و توانسته اند از پس این مشکل بر بیایند، باعث می شود که شما هم باور کنید که می توانید از این موارد عبور کنید.

برای موارد سن و سال و شرایط اقتصادی هم کافی است دنبال الگو هایی بگردید که آن ها هم این مشکلات را داشته اند و توانسته اند با این مشکلات به موفقیت برسند.

برای عدم داشتن سرمایه و بودجه ی کافی هم می توان کار ها را ساده تر کرد، تا جایی که بتوان با بودجه ی فعلی، آن کار را شروع کرد. باز هم می توان جایی شروع به کار کرد حتی با حقوق کم تا آن حداقل بودجه ی لازم جور شود.

 

  • در فایل صوتی، پادکست به طور کامل تر این موارد را شرح داده ام و برای رفع آن ها مواردی را پیشنهاد داده ام.

 

لینک دانلود

 

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها